matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równania Trygonometryczne
Abc:
Rozwiąż równanie: tg
3
x−tg
2
x+tgx=1
23 cze 19:15
Hajtowy:
tg
2
x(tgx−1)+1(tgx−1)=0 (tgx−1)(tg
2
x+1)=0
23 cze 19:16
Abc:
dzięki
23 cze 20:54