matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ala:
Oceń wartości logiczne podanych zadań? a) (-32 = 9) lub (2 * 1 =) - 0 b) (3∈ C) i ( √2 ∈ C) - 1 c) (7 ≤7 ) lub (2* 2 =4) - 1 d) ( 3∈ N) i ( √2 ∈ N) - 1 e) (√25 = 5 ) ⇔ ( 10 ≤ 10 ) -1 f) ( 2 ∈ W ) ⇔ ( 1 ∈ N ) - 1
15 paź 06:40