wstawić znak
c: Coś mi nie chce wyjść ten wynik? Co wstawić żeby było dobrze?
72 .... 9 .... 66 .... 6 .... 24 .... 6 = 2
19 cze 12:08
sushi_ gg6397228:
a jakie masz znaki do wyboru
19 cze 12:09
c: wszystkie tylko musi wyjść podany wynik
19 cze 12:11
sushi_ gg6397228:
pokaż swoje obliczenia
19 cze 12:13
c: 72+9−66−6+24:6=2
19 cze 12:22
Metis: 72+9−66−6+24:6=2
72+9−66−6+4=2
81−66−6+4=2
15−6+4=2
9+4=2
13=2
13≠2
19 cze 13:36
Metis: Trzymaj:
72: 9 − 66:6 + 24:6 =2
8−10+4 =2
−2 + 4 = 2
2=2
L=P
19 cze 13:51
kochanus_niepospolitus:
Metis ... a od kiedy 66:6 = 10
19 cze 13:55
c: Właśnie 66:6=6,6
19 cze 15:49
jakubs: 66:6=11
19 cze 15:56
Bogdan:
np.: (72:√9) : (66 + 6):24 − 6 = 2
19 cze 16:11
Bogdan:
Jeszcze raz: (72:√9) : [(66 + 6):24] − 6 = 2
19 cze 16:15
Metis: O

Mój błąd

Dzięki @kochanus
niepospolitus
19 cze 17:24
c: a to da się jakoś zrobić?
38 ... 6 = 63
19 cze 22:16
Bogdan:
Inne rozwiązanie: [(−72 + 9 + 66) : 6] * 24 : 6 = 2
19 cze 22:55
Bogdan:
Jeszcze jedno rozwiązanie: 72 : 9 − (66 − 6 − 24) : 6 = 2
22 cze 20:05