matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak wygląda takie coś?
kala:
z=
√
x
2
−y
2
17 cze 15:38
Dziadek Mróz:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=z+%3D+sqrt%28x^2+%2B+y^2%29
17 cze 16:14
zombi:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=z%3Dsqrt%28x^2-y^2%29
17 cze 16:26