matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy.
Czarnulka:
Wykres funkcji g otrzymano w wyniku przesunięcia równoległego wykresu funkcji f(x)=log2
x
o wektor u=[−2,1].napisz wzor funkcj g i narysuj wykres.
16 cze 15:56
Czarnulka:
pomocy?
16 cze 16:01
daras:
z wyszujiwarki naucz sie korzystać
http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329%3Amqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=przesuni%C4%99cie+funkcji+o+wektor+log&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2Fszukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F3417.html&ss=8325j3511583j35#gsc.tab=0&gsc.q=przesuni%C4%99cie%20funkcji%20o%20wektor%20log&gsc.page=1
16 cze 16:32