wstaw znak
znak: Wstaw znak
84...2...10=64
3..5....6=8
27..9..3=30
38..6=63
72..9..66..6..24..6=2
42..6...0=0
16 cze 14:16
wredulus_pospolitus:
nie no ... błagam ... pomyśl trochę
84 ... 2 ... 10 = 64 <−−− zauważ 'różnica' pomiędzy 84 a 64 to dokładnie 20 ... a jak
osiągnąć z 2...10 liczbę 20

w drugim jeszcze przez '3' winny być kropeczki
16 cze 14:18
znak: ja nie myśle więc nie wiem
16 cze 14:19
zawodus: To nie myśl, że ktoś ci pomoże
16 cze 14:22
znak: dlatego że jesteście głupkami to nie pomożecie!
16 cze 14:24
jakubs: Tylko Ty jesteś mądry/a.
16 cze 14:55
Stała Zmieniająca się w czasie: Eeeeeeeee Makarena!
16 cze 15:01
Stała Zmieniająca się w czasie: A tak naprawdę to bez makareny,ale zabierać mnie gimby z forum!
16 cze 15:08
Hajtowy:
84 − 2*10 = 64
reszty mi się nawet nie chce
16 cze 15:54