matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie prostej
KArola:
napisac równania parametryczne i kierunkowe prostej przechodzacej przez punkt p (1,0,2) i równoległej do wektora v(1,5,−2)
16 cze 10:29
Janek191:
Równania parametryczne prostej : x = 1 + t y = 0 + 5t z = 2 − 2t
16 cze 12:02