matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
Konrad:
Poprosił bym o pomoc w rozwiązaniu zadania: log
2
500−log
2
2
15 cze 22:37
Saizou :
znasz wozrki a
2
−b
2
=(a+b)(a−b) log
a
(b*c)=log
a
b+log
a
c
b
log
a
=log
a
b−log
a
c
c
15 cze 22:40
Konrad:
czyli odpowiedz to 3log250 tak?
15 cze 22:45
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/253904.html
16 cze 00:15