matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określanie logarytmu
Kala:
Bardzo proszę o pomoc. log
3
1
3
3
√
3
=
15 cze 22:25
sushi_ gg6397228:
1
najpierw zamien argument (
)
.....
3
15 cze 22:27
5-latek:
1
=3
−1
3
3
√
3
=3
1/3
wiec 3
−1
*3
1/3
= ile ?
15 cze 22:28
5-latek:
Ups
15 cze 22:31