matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
o co tu chodzi
kasienka57:
Układy równań rozwiąż algebraicznie i geometrycznie: a. x
2
+y=0 2x+y=−3 b.x
2
+y
2
=25 y=x
2
−13 z przodu maja byc klamerki w tych przykladach tylko nie wiedzialam jak je napisac
7 lis 16:42