matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dł łuku
IŚka:
Oblicz dł łuku krzywej y=ln(1−x
2
) w przedziale 0≤x≤1/2
14 cze 18:42
Krzysiek:
http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%82ugo%C5%9B%C4%87_%C5%82uku
14 cze 19:04
daras:
http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329%3Amqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87+%C5%82uku&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2Fszukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F3420.html&ss=5061j3158181j18#gsc.tab=0&gsc.q=d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87%20%C5%82uku&gsc.page=1
14 cze 20:18