matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
mania:
3
x
=2
x−1
*5
14 cze 14:32
ICSP:
3
5
(
)
x
=
2
2
5
x = log
3/2
2
14 cze 14:34
abc:
3
x
5
3
5
=
⇒ (
)
x
=
⇒ x=log
1,5
2,5
2
x
2
2
2
14 cze 14:38