matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania
kamyczek:
a)cos
2
x− cosx= 2 b)2*sin x=
√
3
14 cze 13:46
zawodus:
w czym problem?
14 cze 13:47
kamila:
z tym..
14 cze 13:54
PW:
a) Rozwiąż równanie kwadratowe u
2
− u = 2, po rozwiązaniu podstaw u = cosx.
14 cze 14:17