matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określ wzajemne położenie dwóch okręgów o(A,a) i o(B,b) wiedząc,że : |AB|=7 , a=
Misia1555:
Określ wzajemne położenie dwóch okręgów o(A,a) i o(B,b) wiedząc,że : |AB|=7 , a=5 , b=2.
13 cze 22:47
ICSP:
styczne zewnętrznie.
13 cze 22:50
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/473.html
13 cze 22:50