matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
rozi:
Ciag geometryczny g=? An=3
n
−1/2
13 cze 09:17
J:
a
n+1
q =
a
n
13 cze 09:22
rozi:
Jak mam podstawic do wzoru?
13 cze 09:24
J:
3
n
− 1
3
n+1
− 1
Jeżeli : a
n
=
, to a
n+1
=
2
2
13 cze 09:29
rozi:
Ok dziekuje
13 cze 09:38