matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy<beczy>
kasia:
wskaż funkcję kwadratową której miejsca zerowe to −2 i 3
:(:(:(
7 lis 11:33
Zbronek:
a(−2)
2
+b(−2)+c=0 a3
2
+b3+c=0
c
=−2*3
a
rozw. ten ukł. PS nie zaśmiecaj forum prośbami
7 lis 12:14
kasia:
ok dzieki
7 lis 12:30
kasiek:
7 lis 12:30