matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie
aldona:
uzasadnij tożsamość cos x + tg do kwadratu x=1/cos x
10 cze 20:30
5-latek:
sin
2
x
proszse pomoc tg
2
x=
cos
2
x
10 cze 20:46
5-latek:
1
A nie ma byc czasami =
?
cos
2
x
10 cze 20:49
ZKS:
Nawet i wtedy to nie będzie tożsamość.
10 cze 20:53