matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
konsuela:
Oblicz x, jeśli podane liczby tworzą ciąg geometryczny a) 36, x, 1/9 b) x, x, 1/x x≠0
10 cze 18:35
Janek191:
a) x
2
= 36*
1
9
b) x
2
= x*
1
x
= 1
10 cze 18:39
Janek191:
Dokończ
10 cze 19:06