Wyznaczanie x'a
Mihau: Witam, mógłby mi wyznaczyć x z tego równania: 25√3 = 10 + 5√3 * x bo wychodzą mi dwa różne
wyniki i nie wiem który jest dobry
9 cze 22:08
Lukas:
To pokaż jakie Ci wyniki wychodzą ?
9 cze 22:09
Mihau: Wolałbym żeby ktoś obliczył i ja bym sprawdził to ze swoimi wynikami no ale skoro chcesz
wiedzieć to takie: −15+10√3 i 10√3−9
9 cze 22:13
sushi_ gg6397228:
a obliczenia do tego są....
9 cze 22:14
Eta:
5√3*x+10=25√3 /*√3
15x+10√3=75
x=..........
9 cze 22:16
Mihau: √3/6?
9 cze 22:19
sushi_ gg6397228:
kumulacja jest w LOTTO idź i tam strzelaj
9 cze 22:25
daras: tam chyba też oszukują
9 cze 22:44
sushi_ gg6397228:
dmuchają pod piłeczki albo zasysają przez rurę od odkurzacza jak " babcia Kiepska"
9 cze 22:46
daras: lepiej− po prostu nagrywają losowanie wcześniej
potem blokują jeden z wylosowanych numeró w systemie na chybił trafił, a ludziska przeważnie
tak teraz grają−widziałem nawet przy kasach w jakimś hipermarkecie możliwość zagrania w Lotto,
podczas nudnego oczekiwania w kolejce ale UWAGA tylko na chybił

bo nie było kuponów do
skreślania

i dlatego nie ma 6 i ciągła kumulacja, a za 5 płacą tylko ze 4−5 patyków− to jest
dopiero maszynka do pieniędzy
10 cze 08:04