matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to obliczyć ??
Maciek:
log4 z 1/pierwiastek z 2
9 cze 18:42
Eta:
1
1
1
log
4
= −
bo 4
−1/4
=
√
2
4
√
2
9 cze 19:03
Saizou :
lub
1
−
2
1
log
2
2
2
−1/2
=
*log
2
2=−
2
4
9 cze 19:04
Eta:
n
log
a
m
(a
n
)=
m
9 cze 19:07