matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki -problem!
potęgi/pierwiastki:
√
3+2
√
2
−
√
3−2
√
2
=? jak to ugryźć?
9 cze 18:26
Saizou :
(1±
√
2
)
2
=1±2
√
2
+2
9 cze 18:26
potęgi/pierwiastki:
już chciałem korzystać z
a
2
−b
2
a−b=
, dzięki
a+b
9 cze 18:29