matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
F
Malwina:
π
Przedstaw w postaci iloczynu sinα + sin
4
6 lis 23:13
M:
4 maj 20:03
Podstawy Geometrii:
π
α+
π
4
α−
π
4
sinα+sin
=2*sin
*cos
=
4
2
2
α
π
α
π
=2*sin(
+
)*cos(
−
)
2
8
2
8
4 maj 20:59