8 cze 23:11
Hugo: Marto: to jest proste. Masz tabelke patrzysz gdzie sa wartości ≥8 i sumujesz. Następnie
sprawdzasz ile w sumie jest tych uczni i dzielisz: To mniejsze przez to większe.
8 cze 23:18
Marta: teraz ,gdy to napisałeś widzę jakie to banalne, jednak przez te wszystkie zadania oszaleć można
i już najprosztego zrobić nie potrafię
8 cze 23:21
Marta: jutro po szkole to będe odsypiać nie przespaną noc
8 cze 23:24
Hugo: Czy wścibstwem bedzie jak zapytam w której Pani jest klasie?
8 cze 23:25
Marta: nie będziesz

1 liceum
8 cze 23:28
Marta: *będzie , juz sama nie wiem co pisze
8 cze 23:30
Hugo: Wszystko przed Tobą ja edukacje skończyłem i tęsknię troche

fajna klasa była dużo by
wspominać.
8 cze 23:30
Marta: wolałabym jednak ,żeby już było za mną
8 cze 23:34
Hugo: Pomyśl do przodu: z wiekiem jest coraz więcej pracy a gdy zbliżasz się do emerytury to
brutnalnie pacyfikuje Cię wtedy zdrowie.
Wnioski?
8 cze 23:38
Eta:
8 cze 23:39
Marta: życie nie ma sensu
8 cze 23:39
Eta:
życie jest piękne ....... jak matma , też jest
piękna
8 cze 23:42
Hugo: Eta

!
Marto: życie nie miało by sensu gdyby na świecie nie było kobiet bo by nam mężczyzną smutno
było.
8 cze 23:42
Hugo: Eta: ciekawe jak napiszesz mature za rok
8 cze 23:43
Eta:
8 cze 23:43
Hugo: 
oj żono modna
8 cze 23:43
Eta:
8 cze 23:44
Hugo: Kochasz swego Hugusia?
8 cze 23:45
Eta:
"Swego W...usia " nawet bardzo
8 cze 23:46
Hugo: a wiesz że moje imie rozpoczyna sie na litere W

? .. Przeznaczenie !
8 cze 23:47
Eta:
Ojj
Huguś... co z Ciebie wyrośnie ?
8 cze 23:47
Marta: z matmy jak szybko i sprytnie przeszedłeś na temat kobiet
8 cze 23:48
Hajtowy: dobrze spryciarz robi
8 cze 23:49
Eta:
@
Marty .....
Huguś chce Cię rozweselić
8 cze 23:49
Hugo: Eto bez twojej miłości umrę z cierpienia które mnie co dzień otacza gdy budzę się i wzdycham i
myśle i myśle.. kochać? czy to ma sens? to uczucie... żyjemy dla tych kilku chwil pracujemy na
nie ciężko całymi dniami bądź miesiacami a gdy osiągamy już naszą utopię kończy się po chwili
a my znów ślepo prubójemy zatoczyc to szaleńcze koło ludzkich cierpień.
Matma, kobiety i to i to fajne no no ucząc bawiąc bawić uczyć − jak mawiał Słowacki
8 cze 23:52
Mila:
Próbujemy! Uje się nie kreskuje.
8 cze 23:53
Eta:
8 cze 23:54
Marta: profile pomyliłes ,było iść na humana
8 cze 23:54
daras: Martusiu z polskiego też nie jesteś orłem ale moze to dysortografia?
sprawdź, bo może masz też dyskalkulię i wtedy z matmy dostaniesz co najmniej mierniacza

a piękniejsza od matematyki jest fizyka a najpiękniejsza astronomia
więc głowa do góry i patrz w niebo, gwiazdy spadają − pomyśl życzenie!
8 cze 23:58
Hugo: Hugo miał myśli i na księdza i na psychologa. Jednak to matematyką sprawia że jestem wstanie
spotkać tu tak wyjątkowych ludzi i mieć możłiwość z nimi rozmowy.
Milo

! Huguś sie przyzna ze zawsze był słaby z dyktand i popełniał maaase błędów.
Marzę o dniu kiedy was spotkam jednak Hugowi prawdopodobnie nigdy nie bedzie to dane.
8 cze 23:59
daras: PS. kiedyś bycie humanistą oznaczało szeroki umysł i znajomość m.in. matematyki
8 cze 23:59
Hugo: daras: one są Huga
9 cze 00:00
Mila:
1) n− liczba osób w klasie IA
n=1+4+5+9+7+2+3+1=32
liczba osób która przeczytała co najmniej 8 ksiązek:
k=9+7+2+3+1=22
| 22 | | 11 | | 1100 | |
| *100%= |
| *100%= |
| %=68,75% |
| 32 | | 16 | | 16 | |
Daj słowną odpowiedź.
2) za chwilę.
9 cze 00:00
Marta: ja się na polski nie wybieram , mówiłam o Hugo skoro z niego taki poeta
9 cze 00:00
Hugo: Już mi wystarczy fakt że jak pójdę na AGH to bedzie ta filozofia środowiskowa.
9 cze 00:00
Hugo: Hugo wczoraj miał impreze, żałujcie że was nie było !
9 cze 00:02
Marta: dobra ja już tu nic nie pisze, bo robię to ze strasznym opóźnieniem ,przez co moje wypowiedzi
mogą być nie jasne
9 cze 00:02
Mila:
2) liczba książek wypożyczonych przez uczniów klasy IA
1*2+4*5+5*7+9*8+7*10+2*12+3*13+1*15=... oblicz, to dalej podpowiem
9 cze 00:03
Marta: Bierzcie przykład z @Mila, to jest człowiek z sercem, jedno zadanie mniej, dziękuję
9 cze 00:03
daras: Marta ty juz idź spać, bo uratowac się musisz jutro sama

kolorowych snów
9 cze 00:04
Hugo: a Hugo jutro idzie do okulisty i ciekawe co bedą mu kazać
9 cze 00:04
Eta:
Założyć gips
9 cze 00:05
Marta: Mila : 277 jak czegoś nie pomyliłam , bo te cyferki już widze coraz gorzej
9 cze 00:05
Marta: daras wypiłam już 2 mocne kawy ,na zaśnięcie nie ma szans
9 cze 00:06
Hugo: ho ho ho Eto ! Hugo w okularach nie bedzie wyglądac sexy

... a potem Hugusia rzucisz bo ci
sie nie bedzie podobać
9 cze 00:06
Mila:
m=277 liczba wypożyczonych książek (IA)
277+23=300 liczba wypożyczonych książek (IB)
| 23 | | 23 | | 2 | |
| *100%= |
| %=7 |
| % |
| 300 | | 3 | | 3 | |
| | 2 | |
Klasa (IA) wypożyczyła o 7 |
| %ksiązek mniej niż klasa (IB). |
| | 3 | |
Dobranoc
9 cze 00:10
Marta: dziękuję bardzo
9 cze 00:12
Marta: skubani komentarze usuwają
9 cze 00:15
Hugo: coz...
9 cze 00:19
daras: ja po kawie kiedyś od razu zasypiałem

a teraz w ogóle nie pije
3mam kciuki
9 cze 09:29