matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
Iwona:
Równanie cosx=x
2
+k ma tylko jedno rozwiązanie. Wyznacz k. Jak się do tego zabrac?
8 cze 16:08
Eta:
k=1
8 cze 16:24
Bogdan:
y = cosx i y = x
2
+ k
8 cze 16:26
Bogdan:
8 cze 16:26
Eta:
8 cze 16:28