rownanie
pawel: Rozwiaz rownania 25x+10 − −3x2−4=0 tutaj trzeba pierwsze sprowadzic do wspolnego
mianownika, a pozniej?
8 cze 14:26
JL: nie trzeba,zalozenia,na prawa strone i pomnoz na krzyz
8 cze 14:33
pawel: Wyszlo mi rownanie kwadratowe, czy tak ma wychodzic?
8 cze 14:46
Michał: Napisz poprawnie Nam to równanie. Nie mozna sie doczytac licznika drugiego wyrażenia.
8 cze 14:47
JL: tak
8 cze 14:48
Michał: No masz odpowiedź
8 cze 14:49
razor: U mnie wszystko widać, tak to wygląda
8 cze 14:49
8 cze 14:55
Michał: U mnie coś to skrzywione :\
Ale od cb @razor jest Ok
8 cze 15:10
pawel: Ile wam wyszlo? Bo mi x1=5.5 x2=−2 dobrze to jest
8 cze 15:18