matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Marta:
Mogłby mi ktoś pomóc rozwiązać przykład a) ? wtedy b) spróbowałabym zrobić sama
http://zapodaj.net/ec48420732434.jpg.html
8 cze 11:20
Marta:
zrobiłam tylko coś takiego
http://zapodaj.net/7119f3d4b9e65.jpg.html
8 cze 11:36
Bogdan:
5
5
i dalej: x =
=
log
3
3 = log
3
3
5/2
= log
3
(9
√
3
) > log
3
4
2
2
8 cze 11:44
Marta:
dziękuję
8 cze 11:47
Bogdan:
8 cze 11:58