matmaa
Dominika: Pisał już ktoś może całoroczny sprawdzian po 1 liceum i orientuje się jakie zad. mogłyby być ?
7 cze 22:54
Hajtowy: Zadania to chyba inne niż w programie 1 klasy liceum to nie będą.
Także nic Cię nie zaskoczy. Książka i zakuwać.
7 cze 23:00
name: Pisałem rok temu. Niestety to jest tak samo jak byś pytała co miał ktoś na sprawdzanie z
funkcji kwadratowej czy wielomianów. Wszystko zależy od nauczyciela a zadań jest mnóstwo więc
powodzenia w uczeniu i przygotowywaniu!
7 cze 23:03
Dominika: szykuję się piękna noc z matematyką
7 cze 23:04
Michał: Pisałem przedwczoraj
7 cze 23:05
Dominika: i co miałeś ?
7 cze 23:07
name: Jeśli miałaś w ciągu roku z bieżących sprawdzianów 3,4 i wyżej to aż tak się nie musisz
martwić, czasami lepiej trochę dłużej pospać

Zależy też jak ten sprawdzian będzie
traktowany. Ja dostałem 4+ to mi to nie robiło róźnicy bo liczył się u mnie jako zwykły
sprawdzian, ale niektórzy mieli przez to nieciekawą sytuację.
7 cze 23:07
Dominika: u mnie to raczej zawsze 2 i 3
Zeby zdać do nastepnej klasy trzeba mieć z niego 40 %
7 cze 23:10
7 cze 23:10
Michał:
7 cze 23:12
Dominika: nie to u nas tak spr. nie wyglądają
a,b,c to by było zbyt piękne
Ale poćwiczyć zawsze można ,dzięki
7 cze 23:15
ZKZ: Zadanie
3+3 A=6 B=7 C=8 D=9
5*5 A=25 B=10 C=26 D=30
2+2 A=4 B=5 C=6 D=8
Zauwazyliscie pewna prawidlowosc ?
Zawsz odpowiedz A jest prawidlowa zeby sie uczen nie pomyli
A takie pole trojkata o boku a=6i wysokosci h=5 wynosi
A=10,B=16 C=15 D=30 Uczen odpowiada Odpowiedz A=10 a tu
zonk Odpowiedz C =15 Jak to
zawsze bylo z e odpowiedz A jet prawidlowa

! jak mogli tak zrobic ? Jak mogli dac tak
nieschematyczna mature ?
Teraz Dominika jesli Twoj nauczyciel postepuje inaczej niz schemat to naprawde sie ciesz
8 cze 09:25