matematykaszkolna.pl
matmaa Dominika: Pisał już ktoś może całoroczny sprawdzian po 1 liceum i orientuje się jakie zad. mogłyby być ?
7 cze 22:54
Hajtowy: Zadania to chyba inne niż w programie 1 klasy liceum to nie będą. Także nic Cię nie zaskoczy. Książka i zakuwać.
7 cze 23:00
name: Pisałem rok temu. Niestety to jest tak samo jak byś pytała co miał ktoś na sprawdzanie z funkcji kwadratowej czy wielomianów. Wszystko zależy od nauczyciela a zadań jest mnóstwo więc powodzenia w uczeniu i przygotowywaniu!
7 cze 23:03
Dominika: szykuję się piękna noc z matematyką
7 cze 23:04
Michał: Pisałem przedwczoraj emotka
7 cze 23:05
Dominika: i co miałeś ?
7 cze 23:07
name: Jeśli miałaś w ciągu roku z bieżących sprawdzianów 3,4 i wyżej to aż tak się nie musisz martwić, czasami lepiej trochę dłużej pospać emotka Zależy też jak ten sprawdzian będzie traktowany. Ja dostałem 4+ to mi to nie robiło róźnicy bo liczył się u mnie jako zwykły sprawdzian, ale niektórzy mieli przez to nieciekawą sytuację.
7 cze 23:07
Dominika: u mnie to raczej zawsze 2 i 3 Zeby zdać do nastepnej klasy trzeba mieć z niego 40 %emotka
7 cze 23:10
Michał: Trzymaj : My pisaliśmy z tego > http://www.tomaszgrebski.pl/viewpage.php?page_id=468 Czerwiec emotka Możesz sobie przerobić, kto wie może trafisz na podobne emotka
7 cze 23:10
Michał: emotka
7 cze 23:12
Dominika: nie to u nas tak spr. nie wyglądają a,b,c to by było zbyt piękne Ale poćwiczyć zawsze można ,dzięki emotka
7 cze 23:15
ZKZ: Zadanie 3+3 A=6 B=7 C=8 D=9 5*5 A=25 B=10 C=26 D=30 2+2 A=4 B=5 C=6 D=8 Zauwazyliscie pewna prawidlowosc ? Zawsz odpowiedz A jest prawidlowa zeby sie uczen nie pomyli A takie pole trojkata o boku a=6i wysokosci h=5 wynosi A=10,B=16 C=15 D=30 Uczen odpowiada Odpowiedz A=10 a tu zonk Odpowiedz C =15 Jak to zawsze bylo z e odpowiedz A jet prawidlowa ! jak mogli tak zrobic ? Jak mogli dac tak nieschematyczna mature ? Teraz Dominika jesli Twoj nauczyciel postepuje inaczej niz schemat to naprawde sie ciesz
8 cze 09:25