kiełbasa
shadow: zbiór zadań Andrzeja Kiełbasy, zadanie maturalne nr 88 z działu trzeciego.
f) podaj te argumenty x, dla których f(x)*g(x)=0
7 cze 14:52
razor: Przepisz tutaj całe zadanie.
7 cze 15:16
shadow:

są dwa wykresy funkcji f i g
ten rysunek nie jest dokładny, po prostu nie rozumiem tego polecenia
7 cze 15:27
razor: f(x)*g(x) = 0 tzn. f(x) = 0 lub g(x) = 0. Dla jakich argumentów któraś z tych funkcji jest
równa zero?
7 cze 15:30
shadow: czyli każdy argument równy zeru, na rysunku w zbiorze zgadza się z odpowiedziami, dzięki za
pomoc
7 cze 15:33