matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
A#1
Lukas:
Równanie odcinkowe prostej ? tego nie ma w podręcznikach. korzysta ktoś z tego ? Co daje ta posatć ?
7 cze 00:46
Lukas:
postać*
7 cze 00:46
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fmatematyka.pisz.pl%2Fforum%2F157066.html&ei=HEmSU72wAuGV7AauzoHoCg&usg=AFQjCNF0hE4WJUGMc-5gd_BdBN5atan8aQ
7 cze 01:06
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQrAIwAA&url=http%3A%2F%2Fmatematyka.pisz.pl%2Fforum%2F184313.html&ei=HEmSU72wAuGV7AauzoHoCg&usg=AFQjCNETqdnUCThB7_085QpTjTtn02sNSw
7 cze 01:09
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CIIBEBYwCQ&url=http%3A%2F%2Fwww.profesor.pl%2Fmat%2Fpd5%2Fpd5_e_szuminska_3_20050411.pdf&ei=HEmSU72wAuGV7AauzoHoCg&usg=AFQjCNGtPvw6qmTSSFVHo1U3XOKMirvX0g
to sie tez przyda
7 cze 01:14
5-latek:
Podbilem zebys spojrzal
7 cze 15:31
Lukas:
Dzięki.
7 cze 17:18
Lukas:
5−latek masz jeszcze coś ? Bo na razie znalazłem zastosowanie do obliczenia punktów przecięcia osi ox i oy ?
7 cze 20:52
zawodus:
Mnie jakoś przez x lat nie korzystałem z tej postaci nigdy
Wg ,nie warto znać, a do czego jest niezastąpiona to nie wiem
7 cze 20:58
Lukas:
Też tak myślę, ale wolałem zapytać
7 cze 21:00
5-latek:
Nie zgodze sie z
zawodusem
(trudno
Nalezy znac rozne postacie prostej w tym odcinkowa, normalna, czy krawedziowa .
7 cze 21:12