granice
aga: lim(x−−>∞) (√x3+3 − √x3+1)
6 cze 19:59
wredulus_pospolitus:
| | √a − √b | | √a − √b | | √a + √b | |
√a − √b = |
| = |
| * |
| = |
| | 1 | | 1 | | √a + √b | |
grunt to uważać na zajęciach ... co nie

6 cze 20:01
aga: i co z tego wyniknie ?
6 cze 20:05
wredulus_pospolitus:
podstaw to zobaczysz
podpowiem −−− nie będzie symbolu nieoznaczonego już
6 cze 20:06
wredulus_pospolitus:
i życzę powodzenia na II terminie we wrześniu
6 cze 20:06
aga: dzięki

wyjdzie 0 ?
6 cze 20:20
wredulus_pospolitus:
no nie da się ukryć, że tak ... wyjdzie 0
6 cze 20:25
aga: ok dzięki wielkie

za pomoc
6 cze 20:31