rozwiąż
skromny: zamień podany kąt na stopnie2/3π
4 cze 23:26
4 cze 23:27
Piotr:
Hugo to Ty ?
4 cze 23:27
Hugo: 69o
4 cze 23:27
Hugo: Jo jo .... o tej porze pffffffff Hugo się kompie
4 cze 23:28
skromny: nie
4 cze 23:28
Hugo: skromny: to nie forum od gotowców tylko po to by sie czegoś nauczyć... jak Ci sie nei chce
podstawić do wzoru który masz w linku to FORUM jest bezsilne
4 cze 23:28
skromny: jak te zadanie napisac
4 cze 23:29
Piotr:
nijak
4 cze 23:31
Hugo: 
uczymy sie? Ile to jest stopni 'π'?
4 cze 23:31
Hugo: π − ile to jest stopni?
4 cze 23:32
hipcio: 180?tak
4 cze 23:33
skromny: widze że ktoś już napisał to jak 180
4 cze 23:34
Hugo: tak xd
4 cze 23:35
Hugo: cała magia polega na tym że trzeba wymnożyć

2/3 * 180
Dasz rade?
4 cze 23:36
skromny: to znaczy 2/3 * π=2/3*180=chce to kapnąć pomóz
4 cze 23:44
Saizou :
musisz pamiętać że
π=180o
ot cała magia xd
4 cze 23:44
Piotr:
ciekawe ile razy jeszcze trzeba to napisac...
4 cze 23:46
5-latek: tak to znaczy to co napisales o 23:44 wiec to policz
4 cze 23:59