| 1 | 1 | |||
1. | − | =1 | ||
| sin2 x | tg2 x |
| 1 | cos x | |||
2. tgx + | = | |||
| cosx | 1−sinx |
| 1 | cos2x | |||
1. | =1 * | |||
| tg2 | sin2x |
| 1 | 1 | sin2x+cos2x | ||||
1) L= | − | = | − ctg2x= | |||
| sin2x | tg2x | sin2x |
| cos2x | ||
= 1+ | − ctg2x= 1+ ctg2x− ctg2x= 1=Pc.n.w.. | |
| sin2x |
| cosx | cosx(1+sinx) | |||
2) P= | = | = | ||
| 1−sinx | (1−sinx)(1+sinx) |
| cosx(1+sinx) | cosx(1+sinx) | 1+sinx | ||||
= | = | = | = | |||
| 1−sin2x | cos2x | cosx |
| 1 | sinx | 1 | ||||
= | + | = tgx + | = Lc.n.w. ... ![]() | |||
| cosx | cosx | cosx |
| sinx | 1 | 1+sinx | 1−sinx | |||||
L= | + | = | * | = | ||||
| cosx | cosx | cosx | 1−sinx |
| 1−sin2x | cos2x | cosx | ||||
= | = | = | =P | |||
| cosx*(1−sinx) | cosx*(1−sinx) | 1−sinx |