4 cze 20:57
sushi_ gg6397228:
wzory redukcyjne znasz ?
4 cze 21:01
4 cze 21:02
4 cze 21:02
Janek191:
sin 270
o = − 1
cos ( − 60
o) = cos 60
o = 0,5
tg ( − 225
o) = − tg ( 180
o + 45
o) = − tg 45
o = − 1
Podstaw i oblicz
4 cze 21:03
Patrycja: (−1 +0,5)−1=
0,5−1
Dobrze
4 cze 21:08
Janek191:
Źle

Ile jest − 1 + 0,5 ?
4 cze 21:10
Radek:
−0,5
4 cze 21:12
Patrycja: Noo tak tak
4 cze 21:20
Patrycja: zapomniałam minusa wstawić
4 cze 21:22
Patrycja: zapomniałam minusa wstawić
4 cze 21:22
Janek191:
To jaki jest wynik ?
4 cze 21:28
4 cze 21:32
Patrycja:
4 cze 23:38
Hugo:
4 cze 23:39
Hugo: cos 60 = 0,5?
4 cze 23:40
Hugo: ok nicz xd
4 cze 23:40
Hugo: dobrze masz
4 cze 23:40
5 cze 07:11
Patrycja: Ok. Dzięki
5 cze 09:21