matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja f(x)=2^x-4
Mtix:
Funkcja f(x)=2
x
−4 a) Jakie miejsca zerowe b)Wykres funkcji g(x)= −f(x) Nie potrafię ogarną
4 cze 18:15
Aka:
a) 2
x
−4=0 2
x
=4 x=2
4 cze 18:20
lol:
5 cze 09:42