matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o zrobienie 3 zadania i uzasadnienie
Farnoholik #60;3:
http://vlep.pl/mhx6bj.jpg
3 cze 19:36
Lukas:
ładna ocenka widzę
3 cze 19:37
Farnoholik #60;3:
Pomożesz?
3 cze 19:38
Lukas:
Ale narysuj to tutaj bo na zdjęciu nic prawie nie widać.
3 cze 19:39
Farnoholik #60;3:
α=? β=? δ=?
3 cze 19:48
jakubs:
Wskazówka: masz kąt 60
0
i
https://matematykaszkolna.pl/strona/464.html
3 cze 19:55