symetralne
misio19891: dany jest trojkat ABC, gdzie A=(−3,−2), B=(1,−1), C=(−1,4)
a. oblicz pole tego trojkata
b. wyznacz rownanie symetralnej boku AB tego trojkata
3 cze 17:20
miecio: banał banał banał
3 cze 17:31
Lukas:

a) wzór w tablicach
b) wyznacz środek odcinka AB współczynnik kierunkwoy prostej AB i potem prosta pros.
przechodząca przez punk D
3 cze 17:36
misio19881: ja tylko chciałem gotowca, a nie wskazówki!
3 cze 17:37
Lukas:
Nie bądź żałosny... Chcesz gotowca to idź na korepetycje i zapłać to dostaniesz.
3 cze 17:39
misio19881: ale tu można za darmo takie mieć
3 cze 17:41
Lukas:
Masz pecha bo Ty nie dostaniesz
3 cze 17:43