nocna podróż cz. 11
Hajtowy:
Kontynuacja nocnych podróży vel
kyrtap
2 cze 22:03
Saizou : i tak zaśmiecacie to forum "nocnymi podróżami", kiedy powinno się spać
2 cze 22:06
Hajtowy: Spoko Maroko, Saizou jest spoko
2 cze 22:06
Saizou :
Hajtowy ty już tak nie słodź
2 cze 22:07
jakubs: Heheehe
2 cze 22:08
Hajtowy: Saizou Narysuj motylka z powyrywanymi skrzydełkami

Napisz funkcję jakąś kwadratową itd
2 cze 22:11
Saizou :
nie lubię się znęcać nad zwierzętami itp.
f(x)=□□
2 cze 22:12
kyrtap: Cześć robaczki
2 cze 22:32
zawodus: doberek
2 cze 22:34
bezendu:
Trzeba iść spać bo do pracy trzeba wstać
2 cze 22:35
Hajtowy: A no trzeba... trzeba...
2 cze 22:36
kyrtap: Do analizy bezendu?
2 cze 22:36
bezendu:
Na razie żadnej analizy praca+nauka do egzaminu a potem coś będę działał.
2 cze 22:38
zawodus: Ja tam muszę wstać o 8
2 cze 22:38
Marcin:
Cześć wam!
2 cze 22:41
kyrtap: a ja mogę spać sobie smacznie jutro
2 cze 22:41
kyrtap: Cześć Marcinek
2 cze 22:42
Marcin:
No ja chyba z tych nudów, to się zacznę uczyć do egzaminu.

Polecacie jakiś film na dzisiaj?
2 cze 22:45
Hajtowy: Cześć Marcin!
2 cze 22:45
2 cze 22:46
zawodus: Ja oglądam film "obsesja"

niezły nawet
2 cze 22:46
Marcin:
Która 'obsesja'? Znalazłem dwie

Cześć Hajtowy, ciekawy jest?
2 cze 22:48
Hajtowy: Jak lubisz filmy o samolotach (porwanie samolotu) to tak

polecam też Lot Skazańców
2 cze 22:49
Marcin:
I tak à propos, to od dzisiaj staruje rejestracja na AGH
2 cze 22:49
Marcin:
Hajtowy, oglądałeś 'Non−Stop'?
2 cze 22:50
Hajtowy: Niestety nie

Muszę oszczędzać oczy bo się psują cholernie
2 cze 22:52
zawodus: Na polsacie
2 cze 22:53
Marcin:
Pooglądaj. Według mnie jest ciekawy

Co się dzieje z Twoimi oczami?
2 cze 22:53
zawodus: Moje nie widzą gotówki
2 cze 22:56
Marcin: Ok, już przełączam na polsat
2 cze 22:56
Marcin:
Moje to widzą jak ucieka z konta

Ktoś tu dobrze gra w pokera?
2 cze 22:58
Saizou : może byś książkę poczytał
Marcinie
2 cze 23:04
Marcin:
Saizou, mam zamiar się wziąć za 'Cienie śmierci'
2 cze 23:09
Saizou : nie znam
2 cze 23:12
Marcin: Pieśń Lodu i Ognia − może kojarzysz z serialem "Gra o Tron"
2 cze 23:14
Saizou : to już bardziej :
2 cze 23:14
Saizou : w ogóle sagę kojarzę

wiec nie jest źle, ale nie czytałem
2 cze 23:15
Hajtowy: Marcin wada wzroku ... dokucza mi strasznie
2 cze 23:15
Marcin: Ja na szczęście wady wzroku nie mam

Saizou, no to 'Cienie Śmierci', to jedna z cięści sagi
2 cze 23:16
Saizou : domyśliłem się już po powiązaniu
2 cze 23:17
Marcin: Wolałem się upewnić
2 cze 23:18
Saizou :

ja tam czekam na nowe odcinki anime
2 cze 23:19
Marcin: Anime? Dlaczego akurat Anime?
2 cze 23:20
Saizou : a czemu by nie
2 cze 23:20
kyrtap: Death Note zajebisty
2 cze 23:21
Saizou :
chociaż końcówka bezsensu
2 cze 23:21
Marcin: Dla mnie to takie troszkę dziecinne jest. Nie wiem w sumie dlaczego
2 cze 23:21
Saizou :
haha to zależy co
2 cze 23:23
Marcin: Podaj przykład czegoś co oglądasz. Z ciekawości sam zobaczę
2 cze 23:24
kyrtap: Saizou co oglądałeś z anime ?
2 cze 23:25
Saizou :
obecnie oglądam:
− No game no life
− Fairy Tail
− Akuma no Riddel
− Blade and Soul
a poza tym polecam:
− D−gray man
− Death Note (już wspomnianego)
− Code Geass
− Vampire Knight
− Kuroshitsuji
− Karneval
− Seikon no Qwaser
i wiele innych
2 cze 23:28
kyrtap: a jakie anime oglądałeś?
2 cze 23:31
Marcin: No jak tak patrzę na "No game no life", to dla mnie wygląda jak bajka

Nie wiem czy to można podpiąć pod Anime, ale oglądałem kiedyś "Dragon Ball Kai"
2 cze 23:32
kyrtap: tak to anime
2 cze 23:33
Saizou :
No game no life to fajna komedia, można się pośmiać i myślę że zainteresuje to matematyków i
strategów
2 cze 23:34
Marcin: Jak chodziłem do gimnazjum to oglądałem, bo mam sentyment do Dragon Ball
2 cze 23:35
bratmatis: Witam
2 cze 23:35
Piotr:
Marcin wlasnie obejrzalem Non−stop
Hej Wszystkim !
2 cze 23:37
kyrtap: Haj
2 cze 23:38
bratmatis: Ludziska a nie gdzie nasz kolega ?
2 cze 23:39
Marcin: O proszę

I jak się podobało?
2 cze 23:40
Marcin: Jaki nasz kolega? Chyba nie w temacie jestem.
No chyba że to Hugo
2 cze 23:40
Piotr:
Bardzo mi sie podobalo ! Dokladnie na taki film liczylem
2 cze 23:41
Marcin: No to się cieszę

Dzisiaj się w sumie też zastanawiam nad jakimś filmem/serialem. Bo co innego robić?
2 cze 23:42
bratmatis: Wlasnie Hugo, co znim
2 cze 23:44
Marcin: Chyba w Italii szaleje
2 cze 23:44
bratmatis: zyczcie mi powodzenia jutro kartkowka z granic i szeregow
2 cze 23:44
Piotr:
no to ja jak zwykle polece serial Sherlock. moge polecic jakis film tylko daj gatunek
2 cze 23:44
Marcin: No powodzenia, powodzenia. Dasz radę
2 cze 23:45
bratmatis: Marcin trzeba na 4/ 5 napisac
2 cze 23:45
jakubs: Bez 5 się na forum nie pokazuj !

Dobry jeszcze raz wszystkim
2 cze 23:45
bratmatis: Witaj Jakubie
2 cze 23:46
bratmatis: Tak zapytam macie konta na zadane.pl ?
2 cze 23:46
kyrtap: Ja tego nie umiem
2 cze 23:47
Marcin: O właśnie. Kumpel mi też polecał ten serial.. Muszę się zastanowić, czy warto poświęcić tyle
czasu na niego

Jeszcze coś mówił o serialu z jakimś gladiatorem, czy coś w tym stylu, ale
tytułu nie pamiętam.
Gatunek? Obojętnie, ale byleby film był z roku 2005+ i nie był banalny. Chociaż w sumie, to
mógłbym się dzisiaj pośmiać
2 cze 23:47
Marcin: Ja tam nie mam konta, ale 5 będzie bez problemu

Siemasz Kuba
2 cze 23:48
bratmatis: kyrtap czas się nauczyć

Oblicz granice o wyrazie ogolnym a
n jeśli:
dajesz
2 cze 23:49
bratmatis: 3n
2 − w mianowniku
2 cze 23:49
jakubs: Mam tam konto, ale nie korzystam.
Ja przed chwilą zrobiłem całą kampanię w BF3
2 cze 23:49
bratmatis: a ja się pochwale, moderatorem tam jestem
2 cze 23:50
2 cze 23:50
kyrtap: Marcin Gladiatora nie oglądałeś ?
2 cze 23:50
Saizou : licznik to suma ciągu arytmetycznego
2 cze 23:50
Marcin: Długo się taką kampanie robi?
2 cze 23:50
Marcin: No nie róbcie tutaj zadań, Panowie

Oglądałem Gladiatora, ale chodzi mi o serial.
2 cze 23:51
bratmatis: Dajcie @@ kyrtar rozwiązac
2 cze 23:51
Piotr:
Sherlock − KONIECZNIE

Nie zastanawiaj sie czy warto, przekonasz sie, ze absolutnie tak ! Moj
kumpel byl sceptyczny ale gdy puszczali w tv to namowilem go by ogladal i sie nie rozczarowal

Komedia ? to moze Jeszcze dalej niz polnoc ? koniecznie z lektorem
2 cze 23:51
Saizou :
| | 1+n | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
Sn= |
| n= |
| n+ |
| n2=n2( |
| + |
| ) |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 2n | |
2 cze 23:52
bratmatis: ICSP − dokladnie
2 cze 23:52
bratmatis: @@ Saizou a dla kogo to robisz?
2 cze 23:52
Saizou : Marcin nie dam do końca zaśmiecać forum, niech będzie tutaj coś sensownego
2 cze 23:52
Marcin: Dlaczego koniecznie z lektorem? Ja nienawidzę oglądać filmów z lektorem
2 cze 23:52
Piotr:
serial to chodzi Ci pewnie o Spartakus : krew i piach
2 cze 23:53
Marcin: No jak to zaśmiecać? Tutaj się śmietanka intelektualna wypowiada!
2 cze 23:53
jakubs: Niee 2−3 dni robiłem po parę godzinek. Fajna gierka
2 cze 23:53
bratmatis: Marcin, co masz do lektora
2 cze 23:53
Piotr:
Marcin, ja tez nie cierpie z lektorem ale tu jest wyjatek. wazna jest wymowa
2 cze 23:54
bratmatis: Ludziska

mam pomysly

rozmawiajmy robiac jakies zadanie

napisz ktos
2 cze 23:54
Marcin: ooo, dokładnie. Nie wiem w sumie czy to jest o gladiatorach, ale coś w tym stylu. Dzięki!
2 cze 23:54
bratmatis: Marcin polecam film "Gorący Towar"
2 cze 23:55
Marcin: Do lektora nie mam nic, ale po prostu lepiej ogląda mi się film, jak mi nikt nie przeszkadza

Rozumiem, że nie mam się śmiać z filmu, tylko z lektora?
2 cze 23:55
bratmatis: hahahah
2 cze 23:56
bratmatis: WOLAM HUGO!
hugo! jesteś z nami?
2 cze 23:57
Marcin: Ten 'Gorący Towar' może być ciekawy. Lubię takie komedie

Eurotip, chłopaczki z sąsiedztwa, super zioło − klasyka gatunku
2 cze 23:58
Godzio:
Zaraz wszystkich zablokuje i skończy się ten spam na forum
2 cze 23:58
bratmatis: Godzio, moderator?
2 cze 23:59
Marcin: Godzio, to mnie blokuj pierwszego. Poświecę się dla dobra ogółu
2 cze 23:59
bratmatis: @@ Marcin, bylem na tym w kinie.. swietna komedia!
2 cze 23:59
Godzio:
2 cze 23:59
Piotr:
@Marcin nie o to chodzi. Mam Ci tlumaczyc fabule? Moze napisze tak : jestes bardzo dobry z
francuskiego ? jesli tak to ogladaj bez lektora. jesli nie to napisy nie dadza Ci takiego
smiechu. rozne konteksty itd. ogladalem na dvd, potem w tv i w obu lektor byl swietny.
Naprawde mozna sie usmiac do lez
2 cze 23:59
bratmatis: albo Wkręcni, polecam
2 cze 23:59
Marcin: Dobrze, już pobieram, przekonałeś mnie
3 cze 00:00
Marcin: Polskich filmów nie trawię
3 cze 00:00
bratmatis: Marcin ale co?
3 cze 00:01
Marcin: Jeszcze dalej niż północ i Gorący towar
3 cze 00:02
bratmatis: a skąd pobierasz?
3 cze 00:04
Piotr:
@Godzio
mozecie blokowac uzytkownikow ? Jesli tak to mam jeden typ do zablokowania.
3 cze 00:04
Godzio:
Ano możemy
3 cze 00:04
bratmatis: HUGO
3 cze 00:04
Marcin: Torrenty lecą
3 cze 00:05
Godzio:
Marcin policja już Cię namierza
3 cze 00:06
Marcin: Godzio, nie jesteście w stanie kogoś całkowicie zablokować
3 cze 00:06
bratmatis: Gorący Towar −> mega !
3 cze 00:06
Piotr:
hmm. nie widzialem. proponuje osobe lwg. czuje sie chory gdy czytam jego wpisy.
3 cze 00:06
bratmatis: Godzio poproszę zakaz wstępu na 10minut
3 cze 00:06
Godzio:
Całkowicie nie, ale np na tydzień?
3 cze 00:06
Piotr:
i masz z lektorem torrenta Jeszcze dalej... ?
3 cze 00:07
Marcin: Namierza? Co ja teraz pocznę? Co powiem rodzicom?
3 cze 00:07
Godzio:
Żeby kogoś zablokować to jednak musiałbym mieć jakiś mocniejszy powód
3 cze 00:08
bratmatis: Godzio spełnisz moje życzenia
3 cze 00:08
Godzio:
Mogę na 4h
3 cze 00:08
bratmatis: poproszę
3 cze 00:08
bratmatis: za 4 godziny wstanę
3 cze 00:09
Marcin: Ano mam torrenta

Chociaż zastanawiam się nad oglądaniem online
3 cze 00:09
Godzio:
Serio

?
3 cze 00:09
Piotr:
Godzio a czytales jego wpisy pod tematem Vaxa "Dowód hipotezy Goldbacha" ?
3 cze 00:09
Godzio:
Za dużo tego

A obrażał w nich kogoś, albo coś?
3 cze 00:10
bratmatis: Godzio dawaj
3 cze 00:11
Godzio:
Ale to już jest nieodwracalne wiesz o tym

?
3 cze 00:11
Piotr:
chyba nikogo nie obrazal. ale jak dla mnie to wyglada na chorobe psychiczna
3 cze 00:11
bratmatis: No ban na 4 h
3 cze 00:12
bratmatis: dawaj bo czekam

możesz w powodzenia napisac: Zycze 5−piatki z granic.
3 cze 00:12
Godzio:
Chyba już
3 cze 00:13
Marcin: Piotrek, tam to bardziej jego obrażali
3 cze 00:14
Piotr:
17 maja 2014 zyczy wszystkim : Z okazji Nowego 2013 Roku, życzeń wiele co serce wyrazić może...
i dalej jakies bzdury
3 cze 00:16
Piotr:
Godzio wszystkich zablokowal ?
3 cze 00:23
Marcin:
Co do mojej osoby, to się nie odważył
3 cze 00:25
jakubs: Ja uważam, że jeżeli gość ma problemy z psychiką, to powinno mu się pomóc
3 cze 00:26
Piotr:
ogladasz juz cos ? skad masz torrenta polskiego ? dobrze sie sciaga ?
3 cze 00:27
Marcin: torrenty.org

W sumie średnio, dlatego rozważam online.
3 cze 00:28
Piotr:
jakubs dokladnie mysle tak samo. ale czy My potrafimy i mamy mozliwosci ? Raczej nie.
3 cze 00:28
Marcin: Ja nie wiem czy banem jesteś w stanie pomóc na problemy psychiczne. (nie twierdzę, że gość je
ma

)
3 cze 00:30
jakubs: Nom niestety, możliwości mamy małe.
3 cze 00:30
Piotr:
Marcin przynajmiej nie bedziemy ich poglebiac. Zawsze sie ktos znajdzie kto wejdzie z nim w
dyskusje.
3 cze 00:32
Marcin: No właśnie najlepiej chyba się nie odzywać i nie karmić trolla
3 cze 00:33
Piotr:
no, to poinformuj wszystkich

Np. Artur niepotrzebnie sie trudzil
3 cze 00:38
Marcin: No właśnie widzę że próbuje z nim 'normalnie' pogadać.
Ostatnio karmili takiego trolla w internecie, to później zabił kilka osób. (nie twierdzę, że
tutaj mamy podobny przypadek)
3 cze 00:41
Piotr:
serio zabil ? nic nie slyszalem. ale jedno wiem − na choroby psychiczne trzeba uwazac. nie
zartuje. ludzie sa rozni i jesli ktos powaznie choruje i sie nie leczy to nigdy niewiadomo.
3 cze 00:43
Malwina: Cześć
3 cze 00:43
3 cze 00:45
Malwina: Mogę dołączyć?
3 cze 00:47
Piotr:
straszne.
3 cze 00:50
Marcin: Malwina, nie wiem do czego chcesz dołączać, ale masz moje pozwolenie

No właśnie, straszne. Dlatego na wszelki wypadek nie odzywam się w tamtym temacie.
3 cze 00:52
Piotr:
cos slaba nocka dzisiaj

tylko zeby wszyscy tak starali sie nie odzywac. ciekawe na ilu keszcze forach lwg daje o sobie
znac..
3 cze 00:55
Marcin: Słaba, bo niektórzy może sobie jakąś pracę znaleźli czy coś i pewnie trzeba wstawać
3 cze 00:56
Piotr:
spiochy
3 cze 00:57
Malwina: ja też pracuję obecnie zbieram truskawki na polu
3 cze 00:58
Marcin: A Ty się uczysz/pracujesz tak w ogóle?
3 cze 00:58
Marcin: Obecnie? O tej godzinie?
3 cze 00:58
Malwina: nie w dzień
3 cze 00:59
kyrtap: ładnie Malwina
3 cze 01:00
Marcin: kyrtap, kiedy Ty jedziesz?
3 cze 01:19
Obywatel:
A co te powyżej pogwarki wykidajłów mają wspólnego z matematyką ?
3 cze 07:41
Mateusz: O.oo znow ten co przepisuje zadania i ich rozwiązania na forum pod zmienionymi nickami, zaraz
znowu zarzuci bełkotliwym spamem o rtv.
3 cze 07:46
zawodus: Marcin jak potrzebujesz filmów to mogę ci linki podrzucać z full prędkością
3 cze 08:05
kyrtap: Marcin na pewno po sesji brata
3 cze 13:10
Marcin: Zawodus, co to za linki?
kyrtap, z bratem jedziesz?
3 cze 14:47
jakubs: Dzień dobry, ja w nocy neta straciłem
3 cze 14:48
Marcin: No cześć

Jak miałem internet radiowy, to go traciłem przy każdej burzy
3 cze 14:50
jakubs: Ja mam światłowód, ale czasami też pada
3 cze 15:17
3 cze 15:23
jakubs: Czytałem o tym kiedyś

No tak mam neta światłowodem i jestem zadowolony.
3 cze 15:24
zawodus: Marcin piszesz film, a ja ci go załatwiam
3 cze 15:25
Marcin: Jakbym miał dobry internet światłowodowy (łącze symetryczne z dobrym uploadem), to próbowałbym
zarabiać na uploadzie właśnie
3 cze 15:26
Marcin: Zawodus, sam ogólnie sobie załatwiam, ale ciekawi mnie Twój sposób

No to jak możesz, to poproszę: Gorący Towar
3 cze 15:27
zawodus: A masz gadu lub coś gdzie mogę ci wysłać linka?
3 cze 15:28
jakubs: W umowie jest 10 Mb, a według speedtest jest ok 12−16. Dla mnie jest wystarczająco
3 cze 15:28
zawodus: jaka wersja cię interesuje?
Dvdrip
720p
1080p
3 cze 15:28
Marcin: 1080p jeśli można
3 cze 15:29
Marcin: Ale masz łącze symetryczne, tak?
3 cze 15:31
zawodus: Kto ja?
3 cze 15:34
jakubs: Tak, mam
3 cze 15:34
Marcin: Jakubusa pytałem

Fajnie, ja niestety takiego nie posiadam
3 cze 15:36
zawodus: No cóż jak się żyje na wsi tak jak ja, to z 10MB trzeba się cieszyć
3 cze 15:37
zawodus: No i co z tym kontaktem?

bo tutaj nie wstawię ci tego
3 cze 15:37
Marcin: 10Mb/s to nie tak najgorzej
3 cze 15:38
Marcin: Wyślij mi na maila:
marcinwoloszz@gmail.com
3 cze 15:39
zawodus: ok

jesteś pewien, że chcesz 6GB danych?
3 cze 15:43
Marcin: Pewnie. Zawsze ściągam filmy w FullHD
3 cze 15:47
daras: czy to nadal nocne podróze

bo u mnie 3 :50pm
3 cze 15:49
kyrtap: No dzisiaj się trochę przedłużyło
3 cze 15:51
zawodus: Niestety, ale nie mogę nigdzie znaleźć wersji fullHD coś upload w necie leży i kwiczy
3 cze 15:52
zawodus: będę za 20 minut, a jeśli nie znajdę to pozostaje ci tylko wersja 720p, chyba, że wolisz męczyć
torrenty
3 cze 15:54
Marcin: No możesz mi wysłać link jaki chcesz, ale mnie zastanawia to: "z full prędkością"
3 cze 15:57
zawodus: Z full prędkością twojego łącza
3 cze 16:05
Marcin: Ja wiem, ale ciężko o takie linki (darmowe) w internecie.
3 cze 16:07
zawodus: Czy ja powiedziałem, że będą darmowe?

poszło, ale niestety wersja 720p
3 cze 16:13
bratmatis: odswieżam
3 cze 22:47
Lukas:
znowu
3 cze 22:48
bratmatis: cześć III
3 cze 22:49
Marcin: Lukas, mam rozumieć, że Tobie ten cowieczorny 'spam' przeszkadza, tak?
3 cze 22:56
Lukas:
Nie
3 cze 22:56
Lukas:
Ale dziś już powinna być kolejna cz nocnej podróży.
3 cze 22:57
Piotr:
Marcin, obejrzales cos w koncu ?
3 cze 22:58
Marcin: No to zakładaj nowy temat. Nie wiem na co czekasz

Też tworzysz przecież społeczność 'nocnych podroży'
3 cze 22:58
Lukas:
wszystkie zakłada kyrtap
3 cze 22:59
Marcin: Cześć Piotrek. Dzisiaj się biorę za komedię poleconą przez Ciebie.
Ale fakt faktem, to obejrzałem z siostrą The Walking Dead − dla mnie to głupi serial.

Sherlocka mam już pobranego.
3 cze 23:00
Marcin: nieprawda. Inni też zakładają takie tematy
3 cze 23:00
Lukas:
już jest
3 cze 23:01
Piotr:
mnie tez jakos nie przypadl do gustu. obejrzalem 2,3 odcinki i na tym poprzestalem. ale sa fani
tego serialu
3 cze 23:02
Marcin: Nie potrafię zrozumieć, dlaczego Ci ludzie nie uciekną na bezludną wyspę!
3 cze 23:04
daras: ja miałem nocna podróż z House of Cards ale po 2 zasnąłem i nie obejrzałem ostatniego odcinka:(
a wy widze wymiękacie przed północą
4 cze 11:57
4 cze 11:59