| sinx | sinx | ||
− | =2 | ||
| 1−sinx | 1+sinx |
| sin(x)(1+sin(x))−sin(x)(1−sin(x)) | |
= | |
| 1−sin2(x) |
| sin(x)+sin2(x)−sin(x)+sin2(x) | ||
= | = | |
| 1−sin2(x) |
| (1+sinx)sinx | |
− U{(1−sinx)sinx}{(1−sinx)(1+sinx) ⇒ | |
| (1−sinx)(1+sinx) |
| sinx+sin2x | sinx−sin2x | |||
− | ⇒ | |||
| (1−sinx)(1+sinx) | (1−sinx)(1+sinx) |
| sinx+sin2x−sinx+sin2x | 2sin2x | |||
⇒ | =2 | |||
| (1−sinx)(1+sinx) | (1−sinx)(1+sinx) |
| 1 + sinx − 1 + sinx | sin2x | |||
sinx * | = 2 ⇒ | = 1 ⇒ tg2x = 1 | ||
| 1 − sin2x | cos2x |