matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz wspolczynnik c funkcji kwadratowej ...
krzychu:
Wyznacz wspolczynnik c funkcji kwadratowej y=x
2
+6x+c
2
, jesli wiadomo,ze ma ona dokladnie jedno miejsce zerowe
5 lis 22:12
....:
Δ=0 36−4c
2
=0 c=3v c=−3
5 lis 22:18