matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy !!
Adam:
Przeliczyć na jednostki układu SI: 12
o
23' Nie mam pojęcia jak się za to zabrać
1 cze 18:02
Janek191:
Przelicz na radiany
1 cze 18:04
krystek:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FMiara_k%25C4%2585ta&ei=RU-LU5n-NYaO7Qb30YGwCA&usg=AFQjCNGFA2FRIDGmYK9JUk8aSDHZ1e_zPw
1 cze 18:05
Adam:
Nie wiem jak sobie poradzić z tymi minutami
1 cze 18:38
Adam:
up
1 cze 19:17
krystek:
ukłas Sl −to jak mniemam układ słoneczny
1 cze 19:29
lolek:
tak
1 cze 19:30
krystek:
krystek≠krystek prosze zmienić nick
1 cze 19:36
Mila:
23
23'=(
)
o
60
1 cze 20:00
DziadekMróz:
π
1rad =
180
23
π
xrad = 12
*
= ...
60
180
1 cze 22:08