matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierścienie
idalia:
Wielomian f=x
5
+3x
4
+5x
3
+6x+2 należący do Z
7
[X] przedstawić w postaci f=(X−a)
k
*g, a=6 i podać krotność
31 maj 18:21
idalia:
prosze o pomoc w rozwiązaniu zadania
31 maj 18:39