matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierówności
Asia:
narysój wykres funkcji f(x)=2/x−1−2
31 maj 16:55
Lukas:
Nierówności ? Chyba nie wiesz co to nierówność
2
f(x)=
−2
x−1
2
g(x)=
wyjściowa
x
2
p(x)=
−2 przesunięta o wektor v=[1,−2]
x−1
31 maj 16:57
Janek191:
Narysuj
uje się nie kreskuje
31 maj 23:51