promień stożka
Angelajn: Wycinek koła o promieniu 5√2 i kącie środkowym 120◯ zwinięto w stożek. Oblicz promień
stożka
29 maj 21:11
krystek:

wiadomo,że L=2πr
stożka
29 maj 21:15
Eta:

r −−− dł. promienia podstawy stożka
| | 120 | |
2πr= |
| *2π*5√2 ⇒ r=....... |
| | 360 | |
29 maj 21:16
Eta:
Hej
krystek
29 maj 21:17
krystek: Witaj
Eto 
. Walczę .
29 maj 21:19
Angelajn:
Wielki dzięki ^^
29 maj 21:24
Eta:
Trzymaj się
mocno ...... będzie dobrze! ( mam Cię codziennie w moim
29 maj 21:25
krystek: Dziękuję bardzo , wsparcie i życzliwi ludzie są jak balsam

.
29 maj 21:33
5-latek: Witaj
krystek 
Tez trzymam kciuki za Ciebie
29 maj 21:37
Mila:
Całuski dla
Krystek.
29 maj 22:12