Logarytmy, czy dobrze
katB: Witam , prosiłbym o sprawdzenie czy dobrze , bo coś mi się nie wydaje że powinien być taki
wynik :
| | 1 | |
36log65−1/4 = 36−1/4 * 36log65 = |
| |
| | √6 | |
29 maj 19:04
katB: sory , przez przypadek wysłałem wiadomość :
| | 1 | | 10 | | 5√6 | |
= |
| * 52 = |
| = |
| ? |
| | √6 | | √6 | | 3 | |
29 maj 19:06
Eta:
Od kiedy to 52=10 ? ?
29 maj 20:37
Lukas:
sorry piszemy przez dwa r
29 maj 20:37
Lukas:
| | 361 | |
wynik to 22,5625 |
| jak dobrze liczę |
| | 16 | |
29 maj 20:38
29 maj 20:39
Lukas:
To źle liczyłem jednak, przepraszam.
29 maj 20:42
Eta:
| | 1 | |
36−1/4*6log652 = |
| *25 =...... |
| | √6 | |
29 maj 20:44
katB: ah , rzeczywiście , pomyliłem się ; D
2 cze 19:08
daras: i po co nam dupę zawracasz
2 cze 19:10