matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
czeczeczekolada:
Po zapisaniu równania prostej y=
3−4x
6
w postaci kierunkowej otrzymamy ?
5 lis 19:53
Eta:
y=
3
6
−
4
6
*x = −
2
3
x +
1
2
5 lis 19:56
czeczeczekolada:
dzięki
5 lis 20:03