Rozwiąż równanie:
maja2323: Rozwiąż równanie:
9x3=64
28 maj 19:53
Janek191:
9 x
3 = 64 / : 9
28 maj 19:57
maja2323: Rozwiąż równanie:
9x3=64
28 maj 19:58
maja2323: to jest źle, tak twierdzi mój nauczyciel. na jutro mam podać poprawne rozwiązanie. pomocy
28 maj 19:59
Lukas:
Dobrze jest.. Nauczyciel tak twierdzi to ciekawe ?
28 maj 20:01
Saizou : a może chce w postaci
28 maj 20:01
bezendu:
9x
3=64
Wróć się do gimnazjum jak to jest źle...
28 maj 20:02
krystek: a może tak
(3√9x−4)(3√92+4*3√9+16)=0⇔x=...
28 maj 20:08
maja2323: zapisz w innej postać, usuwając wymierność:
43√8
29 maj 10:33
J: Zapisz to czytelnie.
29 maj 10:35
maja2323: zapisz w innej postać, usuwając wymierność:
29 maj 10:36
29 maj 10:46