matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
Lukas:
Ma ktoś link do równań i nierówności logarytmicznych oprócz matematyka.pisz i zadania.info ?
28 maj 16:59
wredulus_pospolitus:
https://www.google.pl/search?q=r%C3%B3wnania+logarytmiczne&oq=r%C3%B3wnania+logarytmiczne&aqs=chrome..69i57j0l5.3544j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=r%C3%B3wnania+logarytmiczne+przyklady&safe=off
28 maj 17:00
Mila:
http://matematyka.opracowania.pl/r%C3%B3wnania_logarytmiczne/
http://www.rzonsol.pl/assets/14-rownania-wykladnicze-student.pdf
http://math.uni.lodz.pl/~mzbanasz/Zadania_Zarzadzanie/zestaw2_0910-1.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=RajYMiGFHXI
28 maj 17:03
Lukas:
Dziękuję.
28 maj 17:04
Lukas:
Mila
dwa pierwsze linki od Ciebie to żywcem skopiowane z vademecum do matematyki Greg
28 maj 17:06
Mila:
To, źle? Tam są ładne zadanka.
28 maj 17:06
Lukas:
Ja się uczę z tego vademecum
Nie mówię, że źle.
28 maj 17:07