matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PRoszę o sprawdzenie sumę ciągu liczb {222,...,444}
Klaudia18:
Witam, mam prośbę o sprawdzenie sumy ciągu liczb {222,...,444} n=223 a1=222 an=444
222+444
Sn=
*223=333*223=74,259
2
27 maj 18:32
uki:
Klaudia pamiętasz mnie?
ostatnio zapomniałaś mi dać swój nr telefonu
27 maj 18:33
Klaudia18:
później teraz mam ważniejsze sprawy na jutro
27 maj 19:09