układ równań
Krystian K. tu nie pomoże :O: mam do rozwiązania układ równań
x2ey+y2−4=0
2eyx=0
27 maj 17:43
emu: metoda podstawiania
27 maj 17:44
Krystian K. tu nie pomoże :O: podpowiesz moze co z ktorego równania wyznaczyc?
27 maj 17:47
lobo: drugie równanie to poziom z podstawówki
27 maj 17:47
Krystian K. tu nie pomoże :O: ze x=0 lub ey=0 ?
27 maj 17:49
Krystian K. tu nie pomoże :O: dla x=0 spoko wychodzi y=2 lub −2, ale to ey=0? zeby wyliczyc y zlogatyrmowac naturalnie
obie strony ? ln0?
27 maj 17:52
lobo: ey=0 sprzeczność...
27 maj 17:54
Krystian K. tu nie pomoże :O: takiem czuł, wracam do podstawówki, dziena
27 maj 17:55
lobo : spoko
27 maj 17:55