matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania
Jenny:
a)sinx+cosx=cos2x/1−sin
2
x b)2cosx=1+sinx
27 maj 17:14
morela:
zrób mi herbatę
27 maj 17:15
wowo :
cos
2
a) 1 =
cos
2
1 = 1
27 maj 17:21
Jenny:
a) Przepraszam, źle przepisane. sinx+cosx=cos2x/1−sin2x
27 maj 17:31